Blaugrana.hu

Martin: „Nem fogom kimosni a mezemet, miután ebben fogadtam Messi ölelését”

Szombaton délután 5-0 arányú győzelmet aratott a Barcelona az Eibar ellen. A Camp Nou-beli bajnokin Messi mesternégyest ért el, s mellette Arthur volt még eredményes. Bemutatkozott Braithwaite is, méghozzá elég pozitív benyomást keltve. A szurkolók pedig kifejezték véleményüket Bartomeu ellenében. A főszereplők gondolatai következzenek!

Quique Setién:

Igen, nagyon elégedett vagyok a mai játékkal és a megszerzett három ponttal. Nagyszerű dolgokat csináltunk a pályán. Rendkívüli mód örülök az egész csapat játékának.

 

Ez a csapat évek óta versenyben van minden trófeáért, a labdarúgás csúcsán helyezkedik el, és a játékosok ezt imádják. Tisztában vannak vele, hogy a legjobb formájukat kell mindig mutatniuk a pályán. Tudták, hogy el kell szigetelniük magukat a külső körülményektől. A csapat csak és kizárólag a futballra összpontosít.

 

Ez a győzelem minden bizonnyal növelni fogja a csapat morális egységét.

 

Úgy érzem, hogy készen állunk a Napoli elleni BL-nyolcaddöntőre.

 

Van úgy, hogy Messi visszalép a középpályára, ezzel segítve a csapatnak. Kiemelkedően intelligens játékos, mindig a lehető legjobb megoldást választja. Amikor pedig az ellenfél tizenhatosához érkezik, ott egyszerűen megállíthatatlan. Olyan dolgokat vesz észre a pályán, amit nem lehet megtanítani. Ezeket vagy látja egy játékos, vagy pedig nem.

Martin Braithwaite:

Nem fogom kimosni a mezemet, miután ebben fogadtam Messi ölelését.

 

Elismerem, hogy egy hete még nem is sejtettem, hogy most a Barcelonában fogok pályára lépni.

 

Gyerekként sok új játékos fogadtatását néztem meg a Camp Nou-ban, akik mikor pályára léphettek először, és azt gondoltam, hogy ez egy különleges érzés lehet. Hirtelen ugyanebben a szerepben találtam magam.

 

Az, ahogyan a szurkolók fogadtak, csodálatos volt. Nagyszerű volt a hangulat.

 

Messi nagyszerű fickó, igyekezett megnyugtatni és gratulált a végén.

Ivan Rakitic:

Örülök annak, ahogy sikerült Braithwaite bemutatkozása. Ellenfélként ismertük őt. Olyan játékos, aki eredményes a kapu előtt, és nekünk erre van szükségünk. Reméljük, hogy boldog lesz velünk.

 

A füttyszó Bartomeu ellen? Mindenkinek lehetősége van arra, hogy elmondja a véleményét, hogy mit gondol. Mi éreztük a szurkolók támogatását, és nekünk ez számít.

Arthur Melo:

Köszönetet kell mondanom a gyógytornászoknak, az orvosoknak, az erőnléti edzőknek, mert nagyon sokat segítettek nekem. Egy kicsit speciálisabb kezelésekre volt szükségem, de most már teljesen jól vagyok.

 

Kulcsfontosságú mérkőzés volt a Napoli és a Real elleni párbajok előtt. Szükségünk volt egy ilyen meccsre, ahol minden jól működött.

Exit mobile version