Blaugrana.hu

Kettős győzelem: Femení – Juventus 2:1!

A Barcelona női csapata kettős győzelemmel jutott be a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat csapata közé a mai napon. A Femení az odavágót 2-0-ra hozta Torinóban, idehaza pedig szintén nyerni tudott 2-1-re, így 4-1-es összesítéssel menetel tovább Lluís Cortés csapata. 

Már az első félidőben lerendezte a lényegi kérdéseket a Barça, egészen pontosan hat perc leforgása alatt. A 32. percben ugyanis a csapatkapitány, Alexia Putellas szerezte meg a vezetést, hat perccel később pedig Stefanie van der Gragt növelte kettőre a Barcelona előnyét.

A második félidőben szépíteni tudott a Juventus, a 79. percben Andrea Staskova vette be a Femení kapuját. A Barcelona tehát mindkét mérkőzésen dominált és teljesen megérdemelten van ott a nyolcaddöntőben.

Jegyzőkönyv: 

FCB Femení: 2
Juventus: 1

FCB Femení: Paños, Van der Gragt (Patri, 52’), Torrejón, Mariona (Candela, 71’), Hamraoui, Alexia, Aitana, Leila, Graham (Hermoso, 62’), Pereira és Oshoala.

Juventus: Giuliani, Hyyrynen, Gama, Gallu, Cernola, Rosucci (Caruso, 61’), Aluko, Girelli (Staskova 78’), Boattin, Junge Pedersen, Sembrant.

Gólok: 1-0, Alexia (32’); 2-0, Van der Gragt (38’); 2-1, Staskova (79′)

Exit mobile version